Feriehuset 
Casa Pietrarossa

Home Casa Pietrarossa Beliggenhed Umbrien Priser & Bestilling Familien Almanzi Links
 

Umbrien -
Italiens grønne hjerte

 


Italiens grønne hjerte" kalder Umbrien sig med god grund. Der bor kun 830.000 indbyggere i regionen, heraf 153.000 i hoved- og chokoladebyen Perugia.
Arealet er 8.300 kvadratkilometer, og regionen grænser mod Lazio og Toscana.
 

 
 
Vidunderlige stemningsbilleder fra Umbrien
 

 

 

Hvorfor rejse til Umbrien?


 • Fordi de færreste områder i verden har en fortid så rig som disse regioner. Intet andet sted i verden har der udspillet sig så væsentlige historiske begivenheder på et så begrænset geografisk område.
  I et område på størrelse med Sjælland og Fyn finder man utroligt rige vidnesbyrd om tretusinde års historie, kunst og folkekultur.

  At rejse i Umbrien er som at begive sig på en kultur- og kunsthistorisk opdagelsesrejse, hvor man for hvert skridt gør nye opdagelser.

  Nekropoler fra den gådefulde etruskiske kultur, levn fra antikken, hele byer, der synes uberørt siden Middelalderen, små landsbyer der klamrer sig til bakkekammene,og tusinder af borge, vinslotte, romanske kirker, klostre og endelig alle de mange strålende byer: Firenze, Siena, Cortona, Assisi, Perugia, Spoleto, Orvieto, Terni og mange andre arnesteder for renæssancekulturen med deres rige palæer og nogle af de smukkeste pladser i verden.
   

 • Fordi der udover den historie, der skrives i sten eller på lærreder findes en anden historie, folkekulturen, der stadig er levende, og som bl.a. kommer til udtryk i hundredevis af folkefester, hvis oprindelse fortaber sig i en fjern fortid.
   

 • Fordi man som turist i Umbrien møder en gæstfrihed og en hjertelighed, som man ellers troede var forsvundet.
   

 • Fordi Umbrien også er ubeskriveligt smukke landskaber, hvor cypresser står vagt om sølvskinnende olivenlunde og dybgrønne vinmarker.
   

 • Fordi Umbrien ikke kun er fortidens kunst og kultur, men byer med livskraft og livsglæde, hvor man taler det reneste italiensk, og hvor butikker og markeder frister med forfinet håndværk og elegant mode.
   

 • Fordi man her tilbyder en gastronomi og en vin, der paradoksalt forener tyngde med lethed.
   

 • Fordi Umbrien ikke er længere væk, end at man kan nå dertil på et par timer med fly eller et døgn i bil eller med tog.
   

 • Og endelig, fordi Umbrien er begunstiget af et mildt og behageligt klima.


Nedenfor er blot et lille udpluk af de mange flotte fotos De finder på vores Facebook side fra Umbrien.

 

 

 

Klima

 

Den årlige gennemsnitstemperatur i Umbrien er på 19.3 grader. I juli og august når temperaturen let op over 30 grader.

 

Så let kommer man til Umbrien....

  På blot få timers rejse kan man opleve dette skønne feriehus og nyde den fantastiske region, Umbrien.
 
           
© Fam. Almanzi, Casa Pietrarossa,     +45 22931231

Klik her og bestil Jeres næste rejse!